Royal HaskoningDHV en Kadans Science Partner hebben onlangs de huurovereenkomst langjarig verlengd.

Royal HaskoningDHV huurt 6.310 m2 hoogwaardige kantoorruimte in 52Nijmegen en 150 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Kadans Science Partner verwierf dit gebouw eind 2017 en heeft in 2018 meerdere succesvolle verhuur transacties gesloten met innovatieve organisaties.

Royal HaskoningDHV, sinds november 2013 huurder in het gebouw 52Nijmegen, voorheen FiftyTwoDegrees, is al meer dan 135 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met haar expertise, partnerships en innovaties draagt het bedrijf bij aan een betere samenleving en maakt men de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger. Vanuit vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in 150 landen. Wereldwijd ontwikkelt men samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Kadans Science Partner kent als geen ander de specifieke behoeften van innovatieve organisaties en is trots op het wederzijdse vertrouwen dat resulteert in het sluiten van de nieuwe overeenkomst. Royal HaskoningDHV werd geadviseerd door Stonevest. Kadans kijkt ernaar uit om de zeer goede relatie met Royal HaskoningDHV te continueren.