Het succes van de verschillende verzamelgebouwen op de TripleO Campus vraagt om opvolging. Daarom start Kadans Science Partner met de bouw van een nieuwe toevoeging aan de creatieve campus: het Merkhuis.

Het Merkhuis komt direct tussen de andere gebouwen in. Hiermee wordt het een onderdeel van het hart van de campus. Merkhuis biedt ruimte aan groeiende en gevestigde bedrijven en organisaties in de creatieve en innovatieve sector. De ruimten zijn flexibel, wat betekent dat iedere huurder een eigen creatieve concept kan uitrollen. Daarnaast komen op de begane grond gemeenschappelijke vergaderfaciliteiten en een centrale ontmoetingsruimte, om zo het plaatselijke ecosysteem te stimuleren.

De eerste huurder is reeds bekend. A Brand New Day, een bedrijf dat zich richt op de marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt, verhuist van het Blushuis naar het Merkhuis. Als mede-initiatiefnemers van het Merkhuis voorzien zij hiermee in hun groeibehoefte op de TripleO Campus.

TripleO Campus Breda
De TripleO Campus is het centrum voor creativiteit en technologie in Breda en omstreken. Professionals van meer dan 100 bedrijven uit verschillende creatieve disciplines werken hier samen. De combinatie van hoogwaardige ruimten en gedeelde faciliteiten, zoals de gezamenlijke buitenruimte, studio’s, grand café ‘CAN10’ (volledig gerenoveerd in maart 2019) en vergaderruimten, stimuleren de onderlinge samenwerking. Kadans heeft al meerdere gebouwen op de TripleO Campus, naast het AV-Huis, Blushuis, Pakhuis en Posthuis komt daar nu het Merkhuis bij.