Evenement informatie
Datum:  Donderdag 14 mei
Tijd:       14:00 – 15:00 uur
Waar:     Online

In navolging op twee succesvolle webinars die afgelopen maand zijn verzorgd, organiseert Kadans Science Partner in samenwerking met  Briskr Partners Health Valley, NTC en SMB nu op verzoek van velen een vervolg webinar/vragenuur rondom het thema “Ondersteuning bij de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers”.

De volgende experts zullen u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen en uw vragen beantwoorden:
Sandra Steinmaier: BDO
Jos Willemsen: Rabobank
Jos van der Wijst: BGLegal
Matthijs Buddingh’: gemeente Nijmegen
Sylvia Kortenraij: Oost NL
Martijn Kriens (moderator): Briskr

Wederom is het de bedoeling jullie wegwijs te maken in de regelingen die er zijn gemaakt om ondernemers te ondersteunen zoals; werktijdverkorting, fiscale regelingen, krediet en financiële aspecten, uitstel van betalingen gemeentelijke regeling. Mochten er andere problemen zijn waar jullie tegenaan lopen, dan horen we dit graag zodat we ook hierin ondersteuning kunnen aanbieden.

Vragen kunnen vooraf ingestuurd worden naar info@briskr.eu om ons beter te kunnen voorbereiden. Tijdens de webinar is het ook mogelijk om (aanvullende) vragen te stellen via de chat functie.

De voertaal van de webinar is Nederlands en deelname is gratis. De webinar zal opgenomen worden, dus terugkijken is mogelijk.
Aanmelden is mogelijk via onderstaande knop.