De genomen maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus hebben verstrekkende gevolgen voor de bedrijfsvoering van vele bedrijven. De omstandigheden voor de innovatieve start-ups en scale-ups zijn extra complex.

Op donderdag 2 april van 15.30 tot 16.30 uur organiseert Kadans Science Partner, in samenwerking met Briskr partners Health Valley & SMB, voor al haar huurders en partners een webinar ofwel vragenuur rondom het thema “Ondersteuning bij de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers”.

We hebben een team van experts bereid gevonden om uw vragen te beantwoorden:

  • Sandra Steinmaier: BDO
  • Jos Willems: Rabobank
  • Jos van der Wijst: BGLegal
  • Wijnand Kok: gemeente Nijmegen
  • Martijn Kriens (moderator): Briskr

De bedoeling is jullie wegwijs te maken in de regelingen die er zijn gemaakt om ondernemers te ondersteunen zoals; werktijdverkorting, fiscale regelingen, krediet en financiële aspecten, uitstel van betalingen gemeentelijke regeling. Ook horen we graag tegen welke andere problemen jullie aanlopen zodat we kunnen kijken welke andere ondersteuning nog mogelijk kan zijn.

Indien mogelijk ontvangen wij alvast jullie vragen via info@briskr.eu om ons beter te kunnen voorbereiden. Tijdens de webinar kunnen jullie via de chatfunctie ook (aanvullende) vragen stellen. Als er heel veel vragen binnenkomen zullen er vragen gecombineerd worden. Vragen kunnen ook altijd nog achteraf beantwoord worden aan deelnemers.

De voertaal van de webinar is Nederlands en deelname is gratis.