Campus Groningen

Innovatieve hoofdstad in Noord-Nederland

Innovatiemotor van Noord-Nederland

Campus Groningen is hét centrum voor innovatie, onderzoek en bedrijvigheid in Noord-Nederland. De campus is verdeeld over twee locaties: Zernike Campus gelegen ten noorden van de stad, en de Healthy Ageing Campus, gelegen bij het UMCG in de binnenstad. Sinds het ontstaan van Campus Groningen hebben meer dan 250 bedrijven zich gevestigd op één van deze twee campussen. Dit maakt Campus Groningen een van de snelst groeiende campussen van Nederland.

Facts & figures over Campus Groningen

 • 2 Gebouwen van Kadans

 • 250 Bedrijven

 • Bijna 50.000 studenten

Bent u op zoek naar kantoor- of labruimte in Groningen?

Johan van Gerven
M: +316 53582847 E: j.gerven@kadans.com

Johan van Gerven M: +316 53582847 E: j.gerven@kadans.com

Bent u op zoek naar kantoor- of labruimte in Groningen?

Johan van Gerven
M: +316 53582847 E: j.gerven@kadans.com

Healthy Ageing Campus

Op de Healthy Ageing Campus staat het thema Healthy Ageing centraal. Onder andere het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is op deze campus te vinden. Ook zijn er bedrijven te vinden die werkzaam zijn in de Food & (e-)Health, Biomedical Technology en Pharma. De campus is een inspirerend ecosysteem waar onderzoekers en ondernemers samenwerken met overheden op het gebied van innovaties.

Zernike Campus

Op de Zernike Campus zitten circa 150 bedrijven met een focus op energie, chemie, life sciences en big data. Op dit deel van de campus werken meer dan 4000 onderzoekers en medewerkers en een paar honderd ondernemers. Daarnaast volgen zo’n 35.000 studenten hun colleges aan de Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen.

Spaces op Campus Groningen

In de buurt

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Meer weten over Campus Groningen?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel