LABORATORIUM HUREN AMSTERDAM

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Amsterdam?

Sjoerd Harsveldt
M: +316 18810541 E: s.harsveldt@kadans.com
Sjoerd Harsveldt  M: +316 18810541  E: s.harsveldt@kadans.com

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Amsterdam?

Sjoerd Harsveldt
M: +316 18810541 E: s.harsveldt@kadans.com

Kennis en ervaring met laboratoria

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze

ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Facts & Figures

42.000 m² R&D ruimtes

10+ jaar ervaring ontwikkeling R&D ruimtes

40+ gebouwen met R&D ruimtes

Laboratorium huren in Amsterdam

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van Plus Ultra Amsterdam. Deze locatie is ontworpen binnen het ambitieuze masterplan Medical Bussines Park Amsterdam. De strenge stedenbouwkundige voorschriften zijn gebruikt om een compact gebouw te ontwerpen met efficiënte verhuurbare vloeroppervlakten rondom een faciliterende kern. Vanuit een levendige en transparante begane grond ‘spiraalt’ een open trappenhuis omhoog naar de bovenste verdieping. Deze trappen verbinden de ontvangstruimten van de afzonderlijke verdiepingen met elkaar en de gemeenschappelijke voorzieningen op de begane grond. Naast een receptie & koffiebalie omvatten de gedeelde faciliteiten twee vergaderzalen, een fietsen en scooterstalling, twee douches, en een cateringfaciliteit.

Kadans is uw partner. Kadans ontwikkelt, koopt, bouwt, financiert, verhuurt en beheert de bedrijfsgebouwen op maat, met niet alleen laboratoria, maar ook pilot plants, cleanrooms, geconditioneerde ruimtes, technohallen, en overige onderzoeksruimten. Daarnaast bieden we in onze multi-tenant gebouwen ook diverse gedeelde faciliteiten.

Medical Business Park

Het Medical Business Park (MBP) is een medisch georiënteerd kennisknooppunt aan de zuidzijde van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (A-UMC). Het park biedt ruimte voor 100.000 m² aan laboratorium- kantoorgebouwen. Het Medisch Park doet zijn naam eer aan vanwege de parkachtige ruimtes tussen de gebouwen. Deze groene campusomgeving is een uitstekende locatie voor Life Sciences en gezondheidsbedrijven vanwege de hooggespecialiseerde medische kennis en onderzoeksfaciliteiten van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum als onderdeel van het Life Sciences District. Plus Ultra Amsterdam zal een van de eerste ontwikkelingen op het park zijn. De ontwikkeling van Plus Ultra Amsterdam past uitstekend binnen de focus van A-UMC, en biedt huisvesting voor spin off bedrijven rondom en bedrijven die deel willen uitmaken van het ecosysteem van het A-UMC. Door de ervaring van Kadans in het creëren van een levendig ecosysteem, zal het gebouw een uitstekende verbinding vormen met het bestaande ecosysteem van het A-UMC en het ecosysteem van Kadans op andere Life Sciences campussen.

Fit-out

Wij kijken samen met u hoe u de flexibele ruimtes het beste kunt indelen. Dit proces noemen wij de fit-out. Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Kadans biedt verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte. Meer weten over dit proces? Klik hier of neem contact met ons op.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Soorten laboratoria

Een standaard werkruimte is niet langer voldoende voor veel
organisaties, vooral in de biowetenschappelijke sector,
die een plek zoeken die voldoet aan de technische
eisen , Kadans ontwikkelt laboratoriums voor verschillende specialisaties.

Laboratorium huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park?

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Op veel van deze locaties hieronder hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een laboratoriumruimte in te richten!

[portfolio_map]

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel