LABORATORIUM HUREN LEIDEN

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Leiden?

Rob van Overbeek

M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com
Rob van OverbeekM: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Leiden?

Rob van Overbeek

M: +31 (0)6 46067411 E: r.overbeek@kadans.com

Kennis en ervaring met laboratoria

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Facts & Figures

42.000 m² R&D ruimtes

10+ jaar ervaring ontwikkeling R&D ruimtes

40+ gebouwen met R&D ruimtes

Leiden Bio Sciene Park

Het Leiden Bio Science Park is het grootste kenniscluster van Nederland op het gebied van Life Sciences & Health en staat internationaal goed aangeschreven. Het park huisvest 150+ organisaties en groeit in hoog tempo. Op het moment werken er 18.000 medewerkers op het park, naar verwachting groeit dit aantal naar 27.000 in 2025. Op het Leiden Bio Science Park is onderwijs van verschillende niveaus gevestigd. Zo heeft de Universiteit van Leiden er diverse faculteiten ondergebracht, maar is ook de Hogeschool Leiden en MBO Rijnland aanwezig. Daarnaast is het academische ziekenhuis LUMC hier gevestigd, en zo ook diverse biotech bedrijven zoals Galapagos en Johnson & Johnson.

Het multi-tenant gebouw Plus Ultra Leiden is gerealiseerd op de Kop van Leeuwenhoek, aan de Emmy Noetherweg 2. Dit is in het entreegebied van het park.

Het Leiden Bio Science Park, en daarmee Plus Ultra Leiden, is zeer goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Station Leiden Centraal ligt naast het park en er zijn diverse bushaltes verspreid over het park. Verder ligt het park naast een oprit van de A4 van Nieuw-Vennep naar Den Haag.

Fit-out

Wij kijken samen met u hoe u de flexibele ruimtes het beste kunt indelen. Dit proces noemen wij de fit-out. Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Kadans biedt verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte. Meer weten over dit proces? Klik hier of neem contact met ons op.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Soorten laboratoria

Een standaard werkruimte is niet langer voldoende voor veel
organisaties, vooral in de biowetenschappelijke sector,
die een plek zoeken die voldoet aan de technische
eisen , Kadans ontwikkelt laboratoriums voor verschillende specialisaties.

[portfolio_map]

Laboratorium huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park?

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Op veel van deze locaties hieronder hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een laboratoriumruimte in te richten!

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel