LABORATORIUM HUREN LONDEN

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Londen?

Claudia Tripp    
T: +44 (0)7407021344 E: c.tripp@kadans.com

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Londen?

Claudia Tripp    
T: +44 (0)7407021344 E: c.tripp@kadans.com
Claudia Tripp    T: +44 (0)7407021344 E: c.tripp@kadans.com

Kennis en ervaring met laboratoria

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Facts & Figures

42.000 m² R&D ruimtes

10+ jaar ervaring ontwikkeling R&D ruimtes

40+ gebouwen met R&D ruimtes

Knowledge Quarter King’s Cross

Het Knowledge Quarter in King’s Cross, Londen is een consortium van meer dan 75 academische, culturele, onderzoeks-, wetenschappelijke en media-organisaties groot en klein, van The Francis Crick Institute en University College London (UCL) tot de Wellcome Trust, Google, GSK, Merck (MSD) en AstraZeneca.

Binnen een paar honderd meter vindt u kennisbronnen variërend van ’s werelds vroegste boeken en manuscripten tot de nieuwste mode en creatieve ontwerpen en geavanceerd medisch onderzoek.

Canary Wharf

In Canary Wharf London, op het 3,3 hectare grote North Quay-terrein, dat grenst aan het nieuwe Elizabeth-lijnstation, wordt door Kadans Science Partner en Canary Wharf een nieuw multi-tenant gebouw ontwikkeld. Canary Wharf wordt een van de best verbonden campussen in Londen. Binnen 30 minuten bereikt u King’s Cross, White City en de drie grootste financiers van biowetenschappelijk onderzoek in het VK: UKRI, de Wellcome Trust en Cancer Research UK. De Elizabeth Line zorgt voor een directe verbinding met de luchthaven London Heathrow binnen 38 minuten en London City Airport binnen 15 minuten.

Fit-out

Wij kijken samen met u hoe u de flexibele ruimtes het beste kunt indelen. Dit proces noemen wij de fit-out. Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Kadans biedt verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte. Meer weten over dit proces? Klik hier of neem contact met ons op.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Soorten laboratoria

Een standaard werkruimte is niet langer voldoende voor veel
organisaties, vooral in de biowetenschappelijke sector,
die een plek zoeken die voldoet aan de technische
eisen , Kadans ontwikkelt laboratoriums voor verschillende specialisaties.

Laboratorium huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park?

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Op veel van deze locaties hieronder hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een laboratoriumruimte in te richten!

[portfolio_map]

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel