LABORATORIUM HUREN UTRECHT

WE BUILD FOR INNOVATIONCOME AND INNOVATE WITH US

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Utrecht?

Rob van Overbeek

M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com
Rob van Overbeek M: +31 646067411 E: r.overbeek@kadans.com

Meer weten over de beschikbare laboratoria in Utrecht?

Rob van Overbeek

M: +31 (0)6 46067411 E: r.overbeek@kadans.com

Kennis en ervaring met laboratoria

Kennisintensieve organisaties hebben meer nodig dan een standaard werkruimte. Hun behoeften zijn uniek.

Van laboratoria en cleanrooms tot onderzoeksfaciliteiten en klimaatgecontroleerde ruimtes, onze ervaring ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen voor de wetenschappelijke gemeenschap.

Wij ontwerpen en bouwen inspirerende gebouwen die worden bewoond door inspirerende mensen.

Facts & Figures

42.000 m² R&D ruimtes

10+ jaar ervaring ontwikkeling R&D ruimtes

40+ gebouwen met R&D ruimtes

Utrecht Science Park

Op het Utrecht Science Park is de grootste concentratie van kennisintensieve instellingen en bedrijven van Nederland te vinden. Met 130+ bedrijven op ruim 300 hectare grond heeft het park de grootste dichtheid van kennisinstellingen op een klein oppervlak. Naast bedrijvigheid is er ook plek voor onderwijs, en krijgen dagelijks ruim 51000 studenten les op de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.

Onderwijs, onderzoek en ondermerschap op één plek

Utrecht Science Park biedt een dynamische plek waar het bedrijfsleven, de industrie en de academische wereld samen kunnen werken aan gezondere, veiligere en duurzamere steden voor deze en volgende generaties. De focus van het park licht hierbij op onderwerpen binnen de Life Sciences & Health en Sustainability.

Fit-out

Wij kijken samen met u hoe u de flexibele ruimtes het beste kunt indelen. Dit proces noemen wij de fit-out. Tijdens het fit-out proces wordt er gekeken naar de gebruikersgerelateerde indeling van een ruimte. Denk hierbij aan technische voorzieningen en andere gebruikersgebonden aanpassingen. Kadans kijkt graag mee met de uitwerking van de fit-out. Kadans biedt verschillende workshops aan om de huurder te ondersteunen in het zo optimaal mogelijk indelen van hun ruimte. Meer weten over dit proces? Klik hier of neem contact met ons op.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Soorten laboratoria

Een standaard werkruimte is niet langer voldoende voor veel
organisaties, vooral in de biowetenschappelijke sector,
die een plek zoeken die voldoet aan de technische
eisen , Kadans ontwikkelt laboratoriums voor verschillende specialisaties.

Laboratorium huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park?

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Op veel van deze locaties hieronder hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een laboratoriumruimte in te richten!

[portfolio_map]

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Interesse?

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT

  Titel